De beste coffeeshop van Nederland, hoe ziet die eruit?

Er is al langer een discussie gaande over welke coffeeshop de beste coffeeshop van Nederland is. We hebben er immers ontzettend veel, en ze concurreren maar al te graag met elkaar. Maar waar moet een coffeeshop eigenlijk aan voldoen om de beste coffeeshop van Nederland te worden? Daar zijn de meningen uiteraard over verdeeld, maar over het algemeen vinden de meeste mensen het volgende rijtje punten belangrijk als ze een goede coffeeshop zoeken.

Hoe word je de beste coffeeshop van Nederland?

Voorop staat natuurlijk de kwaliteit van de wiet die je als beste coffeeshop van Nederland verkoopt. Deze moet van absolute topkwaliteit zijn en van een betrouwbare producent komen. Deze wiet moet verkrijgbaar zijn in diverse sterktes en smaken, zodat klanten veel keus hebben. Een beetje afwisseling in het type joint dat je rookt is namelijk wel zo lekker. Als tweede belangrijk punt heeft de beste coffeeshop van Nederland natuurlijk een gezellig en verzorgd interieur. Het moet niet te chique zijn, want dat schrikt mensen af, maar ook zeker niet louche ogen. Mensen moeten er gezellige avondjes met vrienden kunnen plannen, maar zich ook in hun eentje kunnen vermaken. Een televisiescherm is daarvoor een goede optie, bijvoorbeeld met belangrijke sportwedstrijden.

Waarom in een coffeeshop je jointje roken?

Waarom zou je eigenlijk in een coffeeshop je jointje roken in plaats van thuis of in een park of iets dergelijks? Dat heeft natuurlijk met de sfeer te maken. Zo’n gezellig ingerichte ruimte leent zich er perfect voor om een jointje te roken, en niemand maakt zich druk over of het interieur ernaar gaat ruiken. Thuis is dat wel het geval, vandaar dat de meeste mensen het liever niet thuis doen, maar ergens in het openbaar. Als je het liever binnen doet dan buiten dan is een coffeeshop natuurlijk de aangewezen plek om dat te doen. En of je nu een hele bekende of lokale coffeeshop kiest, je kunt er doorgaans diverse soorten wiet kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *